ARNE, JONNY OG STIANS SKANDALEORKESTER – UVEL UGLE I SKOMAKERGATA des24

Tags

Relaterte poster

Del dette på

ARNE, JONNY OG STIANS SKANDALEORKESTER – UVEL UGLE I SKOMAKERGATA

Kjære vakre kvinner, stolte menn, selvsikre transpersoner og alle dere andre også! Julaften! Gavedryss, snøstorm, trær innendørs, nisser, julemat og julekalenderavslutning!

Vår vane tro så er det vi selv som står bak årets siste sang i Alternativ Julekalender, men for aller første gang (syns vi selv ihvertfall) så har vi laget en sang som er så skral og skrøpelig at det nesten ikke går an. Men hei, det er tanken som teller, ikke sant?

Vår opprinnelige plan var å samle de fineste og flinkeste musikervennene våre, spille inn en nydelig julesang og så servere den pyntet med alskens deilige deiligheter, men vi endte altså opp med dette nymotens julemakkverket. Sånn kan det gå! God jul!

Alternativ juleklem fra Arne, Jonny og Stian

PS! Om du lytter ekstra godt til sangen så kan det være at du hører vår supre venninne Marit lage julekakao i bakgrunnen!

På låven sitter ARNE
God jul, kjære julekalenderfrende! Det er en utsøkt glede å få være med på å dele ut musikalske førjulsgaver til deg, faktisk så morsomt at jeg går rundt med et digert smil hele adventstiden. Stort mer kan man ikke be for om man smiler mye så har man det godt og har man det godt så er man kul og om man er kul så er det ingen annen utgang på det hele enn at man blir superstjernekjendis og da får jeg jo oppfyllt alle mine juleønsker på en gang! Juleklem :)

STIAN daler ned i skjul

Min julehilsen dette året går til Arne og Jonny, som i all hovedsak har gjort årets Alternative Julekalender til en like fin kalender som i alle de foregående år. Topp jobb karer! Glad i dere! Jeg er glad for at Arne lot meg spille gitarsolo på luka vår, og for at Jonny tok et bilde av meg da jeg gjorde det (det har jeg allerede klistra opp på kjøleskapet).

Og du, kjære julekalendervenn som leser dette, ha deg ei skikkelig fin jul og takk for at du tar deg tid til å sjekke ut lukene! Til neste år!

Du grønne, glitrende JONNY

Jeg vil gjerne sitere Åge for å sette standaren for mine ønsker for neste år:
«Et bilde tå’n Ivers, nå’n krona frå’a mor
Et kart som vist’ fram kor hain kom fra på jord
To lysholmer og ei RBK-skjort’
Det e’ alt det du træng for å få te nå stort»

Takk for 2012!