MARIBEL – CHRISTMAS BLUES des19

Tags

Relaterte poster

Del dette på

MARIBEL – CHRISTMAS BLUES

Maribel! Et av Norges desidert kuleste band. Høres ifølge seg selv ut som «høye hæler på våte fortau», gav ut det vidunderlige albumet «Reveries» tidligere i år og fortsetter å overbevise som et kjempebra liveband. Til oss i Alternativ Julekalender har de laget en liten julesviske i umiskjennelig Maribel-stil.

JULEHILSEN FRA MARIBEL
Jeg ble født i Tyskland da det fortsatt fantes en mur som jeg bodde på feil siden av. Når det nærmet seg jul så visste jeg aldri hva jeg skulle ønske meg siden det ikke fantes noen ting man kunne ønske seg! Vi visste om coca cola og barbiedokker, men den glitrende verden kunne vi bare drømme om! Imens jobbet mamma og pappa med å lage julegaver til oss i kjelleren og fikk juletiden til å bli ganske så magisk hvert år. Da muren falt kjente gleden ingen grense, men at jeg skulle ønske meg tilbake til gode gamle dager etter min verden ble dyppet i materialisme, det hadde jeg aldri trodd da. (en litt nostalgisk) god jul!

Rebekka // MARIBEL