CASA MURILO – VIL BARE DANS des18

Tags

Relaterte poster

Del dette på

CASA MURILO – VIL BARE DANS

Oi! Bak dagens luke finner vi en av landets beste popgrupper, nemlig Casa Murilo. De har på sømløst og elegant vis flettet en av den siste tidens største hits inn i en av sine egne låter. Gjør deg klar til litt ekstra alternativ julemusikk som kanskje ikke er så skrekkelig julete (eller alternativ heller, når vi tenker oss om), men pyttsann, hva gjør vel det? Morsomt erre læll!

JULEHILSEN FRA CASA MURILO
Casa Murilo actually began on a christmas day. Chris and Dan were in the amazon jungle over jul 2007 and found themselves on the top of a mountain suggested to Murilo by Chapada Diamantina. We played Waterloo sunset with some of Murilos mates we were staying with on the way down and couldn’t have asked for better stemning. It was that trip that gave us the belief that we could try to write a few songs of our own. It’s not your traditional Christmas story I guess but it’s certainly one that had a huge impact on our lives and resulted in us moving to Norway. Merry Christmas. X

Forresten, vi spiler gratis julekonsert på Sawol i Oslo imorgen (19/12) – ta turen da vel!