FARAO – WALKING IN THE AIR des16

Tags

Relaterte poster

Del dette på

FARAO – WALKING IN THE AIR

Bak dagens luke skjuler det seg noe så sjeldent som det aller siste man hører fra dette bandet noensinne! Kari og resten av Like Spinning skifter nemlig navn til Farao etter jul, men først vil de gjerne skjenke dere denne aldeles nydelige versjonen av Walking In The Air. Enjoy!

JULEHILSEN FRA LIKE SPINNING/FARAO
Jeg er fra en veldig liten bygd i Valdres, og i julen er alle venner og bekjente fra barndommen samlet. Julen blir som en liten flukt tilbake til oppveksten, man tilbringer tid med venner man ikke ser ofte nok, møter bekjente man ikke har sett siden forrige jul og ser ansikter til folk man hadde glemt fantes. Man vet hvem alle er, man vet hvem som er ens bror eller søster, man vet hvor alle bor. Ofte vet folk ens hemmeligheter også. Å vokse opp i et slikt miljø har uten tvil vært en viktig erfaring for meg i oppveksten, både på godt og vondt. Å feire jul i Valdres blir som å reise inn i en tidskapsel, der man for noen dager glemmer av livet man har utenfor.