EKKOLODD – HEM’ATT TEL JUL des15

Tags

Relaterte poster

Del dette på

EKKOLODD – HEM’ATT TEL JUL

I luke 15 finner en gjeng med sykt trivelige karer, nemlig bandet Ekkolodd! De har en så fin julehilsen at vi bare lar dem introdusere seg selv. Kos dere!

JULEHILSEN FRA EKKOLODD
Vi har valgt å covre Vazelina Bilopphøggers uforglemmelige juleklassiker fra Vazelinas Hjulkalender. Denne sangen minner oss om svunne tider, da noe av det viktigste ved julen var å sitte klistret til fjernsynet for å få med seg neste episode av årets julekalender. Lukten av julebakst kom smygende i underbevisstheten, fylte huset som en usynlig dis og var et umiskjennelig tegn på at den store dagen nå måtte nærme seg. En skal alltid forherlige julen, helst flere ganger i samme avsnitt…

Vi i Ekkolodd feirer juleferien slik vi gjorde det i fjor, ved å bruke de siste pengene i bandkassen på to dunker pappvin og noen poser chips, for deretter å mimre oss gjennom året til tonene fra Fam Meltzers Juleevangelium. Så drar vi hver til vårt og feirer jul med familiene våre, før vi møtes igjen etter nyttår for å spille inn penger til neste års julefeiring i Ekkolodd. Kanskje får vi råd til en ribbe og litt stappe til neste jul? «Time vil show», som Rudolf Blodstrupmoen så elegant formulerer det i et av julens største høydepunkter; Flåklypa Grand Prix.

I vår luke ville vi gjøre to ting. Prøve oss på en julelåt og i tillegg til det, gi dere en smakebit på hva det er vi holder på med for tiden. Vi skal gi ut album! Det gleder vi oss noe helt vanvittig til og tenkte derfor at det ville være gøy å gjøre deler av albummet tilgjengelig på http://soundcloud.com/ekkolodd slik at dere kan høre. Det vil ligge ute i en uke. Julen er jo tiden for ettertanke og vi vil gjerne høre hva folk tenker om platen. Send oss en mail på ekkolodd1@gmail.com og si hva du synes!

Heme der står det seks karer og venter på far.
Julehilsen fra Ekkolodd

Originalversjonen av julesangen vår kan du høre her:

Ekkolodd

Fam Meltzer Juleevangelium

http://soundcloud.com/lemork/sets/fam-meltzerband-fam-meltzers/