INE HOEM – THE WEXFORD CAROL des14

Tags

Relaterte poster

Del dette på

INE HOEM – THE WEXFORD CAROL

Aiaiai! Jeg (julekalendergeneral Arne) er halvt irsk og derfor gleder det meg ekstra mye at vår venninne Ine Hoem (kjent fra Pelbo og en hel del andre fine band) har valgt å spille inn en nydelig versjon av The Wexford Carol – en av de fineste irske julesangene som finnes. Hva passer vel da bedre enn å ønske dere alle en god jul på irsk? Nollaig Shona Daoibh!

JULEHILSEN FRA INE HOEM
Hei alle kalendervenner!
Vi er midt i desember. Det er muligens min favorittid på året, for hele meg er full av forventning. Jeg elsker å glede meg. Til snø. Til kulde. Til tente lys. Til julepynt. Til pakker. Til familie. Til skigåing. Til litt ro. The Wexford Carol er en av de eldste julesangene i europeisk historie. Jeg synes den forteller en fin historie. Med meg på gitar har jeg David Aleksander Sjølie, som også har produsert låta. Jeg vil ikke si god jul enda. Det er for tidlig. God desember til dere alle.

Hilsen Ine