STINA STJERN – SANTA COULDN’T MAKE IT THIS YEAR des13

Tags

Relaterte poster

Del dette på

STINA STJERN – SANTA COULDN’T MAKE IT THIS YEAR

Det å kalle Stina Stjern en skjult skatt i det norske musikkliv er kanskje litt urettferdig, hun har jo tross alt holdt på en stund med forholdsvis fin suksess, men hun lager så fin musikk at vi syns at mange mange flere virkelig burde få opp øynene og det med en gang. Kul musikk, kul dame!

JULEHILSEN FRA STINA STJERN
Jeg er en sucker for jul og alt som hører julehøytiden til! For meg har desember alltid vært årets grande finale og en utømmelig kilde av glede, kjærlighet, gavmildhet, håp og drømmer. Barndommens jul var feberhet forventning og drømmer som gikk i oppfyllelse. En enkelt tårevåt julaften var det imidlertid: Den hesten jeg forventet å finne i garasjen var en pakke med ski! (SKI!?!) Jeg har med andre ord hatt det veldig godt og det kan jeg takke min gode mor og far for! Men jula er dessverre ikke slik for alle. Jeg tenker på de mammaene og pappaene i dette land som for alt i verden vil gi sine barn en magisk julehøytid med alt som hører til, men som av ulike grunner ikke har mulighet til det. Det må føles veldig tungt i kontrast til all coca-cola jule-glamouren som blinker til oss fra alle kanter. Akkurat det skrev jeg en nitrist låt om.