VALVERDE – ALL NIGHT LONG des09

Tags

Relaterte poster

Del dette på

VALVERDE – ALL NIGHT LONG

Noen syns kanskje det blir litt for mye julemusikk – om den er alternativ eller vanlig spiller ikke alltid noen rolle. Derfor er det kos at dagens artist slår et slag for alle dere som heller vil danse gjennom natten enn å nynne med til alskens juleslagere i nye og gamle farger. Ta godt i mot Valverde, det beste som har skjedd Tynsetregionen siden Therese Johaug!

JULEHILSEN FRA VALVERDE
Jeg er ikke så glad i julen som religiøs og kommersiell høytid, men heldigvis er det langt fra det eneste den dreier seg om. Julen har sin egen stemning, og den liker jeg veldig godt. Det er alltid snø der jeg kommer fra, så julefølelsen er vanskelig ĺ oppdrive uten snø, noe det sjelden er her i Oslo i tiden før jul. Godfølelsen kommer som regel snikende når jeg sitter på toget hjemover og ser landskapet gradvis bli hvitt. Det skal være kaldt når jeg går av toget, og om natta skal det være mulig å se stjernene og månen. Månen kan godt vises om dagen også. Og det skal være helt blikkstille. Ingen trikk som skriker og buldrer forbi, ingen fulle folk som skråler midt på natta, bare hus og trær og parkerte biler pakket inn i vatt. Da begynner det å nærme seg noe. Og når hele familien er samlet i et julepyntet hus, med fyr i peisovnen, juleprogrammer på tv, hauger med julekaker og brettspill; da er julestemningen der. Det er stas.

Jeg tenkte først å spille inn den fineste, men samtidig tristeste, sangen jeg har, men kom til å tenke på at det er mange som ikke har det så fint i julen, og at de sannsynligvis ikke får det noe bedre av ĺ høre på trist musikk. Så jeg gikk for ei gladlåt i stedet, i tilfelle noen som er trist skulle finne på å høre på den, og kanskje bli litt mindre trist av det. God jul fra Valverde!