JIM PROTECTOR – XMAS TEARS (A LABOUR OF LOVE) des09

Tags

Relaterte poster

Del dette på

JIM PROTECTOR – XMAS TEARS (A LABOUR OF LOVE)

En gang i midten av desember 2007 fikk vi en mail fra et superhyggelig band som het Jim Protector med spørsmål om de fikk bidra med en flott cover av The Posies-låta Dream All Day. Vi sa naturligvis ja og siden den gang har vi vært gode venner. Nå er Jim Protector tilbake, 6 år senere, med enda en deilig powerpopsang av godt gammelt merke. Sjekk ut, señores y señoritas!

JULEHILSEN FRA JIM PROTECTOR
Fra Norges fattigste kommune, Horten, kommer en julelåt som forhåpentligvis gir den rette stemningen uten det religiøse og kommersielle tilsnittet som hører høytiden til.
 
Jim Protector har spilt sammen, gjort konserter og gitt ut plater siden begynnelsen av 2000-tallet. Til tross for at refrenget i «xmas tears» har ligget i skuffen i noen år, brukte indierock-veteranene et drøyt døgn fra konsept til innspilling av årets julelåt. Det ble en artig helg for bandet.
 
-Vi er veldig takknemmelige for at det vi driver med fortsatt er aktuelt nok til at Alternativ Julekalender gidder å bry seg. Vi har vært med to ganger tidligere. Å få være med enda en gang er en stor ære for oss!