MISHA NON PENGUIN – THE APPLE STORE des04

Tags

Relaterte poster

Del dette på

MISHA NON PENGUIN – THE APPLE STORE

Hei på deg! Er du klar for «a multi layered heavily distorted synth pop landscape»? Dagens sang kommer fra Misha Non Penguin, en elektronikadua fra Oslo via Berlin og Skottland. Liker du Animal Collective, Beatles og The Shins så kan det fort være at du liker Misha Non Penguin også. Gutta slipper debutalbum i 2013 – følg med!

JULEHILSEN FRA ARVID OG DAVID
Kjøpesenteret fra helvete to dager før Julaften, svetten renner og du, bærende på syv stappfulle poser mens du sleper deg gjennom folkemengden med dine to barn på slep som maser om å kjøpe bolle på Narvesen, du vet at den verste gaven gjenstår, den butikken der køen står i to etasjer og der en konto skal tappes for sine siste dråper av den svetten du har latt sildre over kontorpulten det siste halvåret; og det er ingen som kan forvente noe annet;

When a grown man pleads / come and sit by me/ I go weak at the knees / lost in his white beard

Vi i Misha Non Penguin gleder oss til «the most incredible time of the year» og ønsker dere alle en riktig god jul!

Christmas is a difficult time of the year for us. For example, a shopping mall in the days leading up to Christmas is a fucking horror show, but there is still something about the whole thing that gives you butterflies. Sweaty parents angrily chasten their crying children whilst they queue miserably in line to buy presents for their nearest and dearest, but when the day comes those moments of despair are the furthest thing from anyone’s mind.

When a grown man pleads / come and sit by me / I go weak at the knees / lost in his white beard

When we sat down, at the end of the summer to put this thing together, we asked ourselves; if Paul McCartney and Diana Ross had a love-child which was then forced to have a lobotomy: what kind of Xmas song would it write? Ladies and Gentleman, we like to believe it would sound a little something like this.

We in Misha-Non-Penguin are looking forward to “the most incredible time of the year” and wish you all a very Merry Christmas,

David and Arvid