SWEDEN & INGEBORD SELNES – CHRISTMAS IN MY BED des03

Tags

Relaterte poster

Del dette på

SWEDEN & INGEBORD SELNES – CHRISTMAS IN MY BED

Bandet Sweden har gledet mangt et indierockhjerte i 2012 med strålende konserter og et utrolig bra album ved navn Under The Sycamore Tree. Idag har de fått med seg Ingebord Selnes på vokal og det blir ikke akkurat dårligere av den grunn. Ingeborg er nemlig minst like kul som gutta i Sweden!

JULEHILSEN FRA SWEDEN OG INGEBORG SELNES
Til og med jul er svenskene bedre på enn oss. Luciadagen er som rene 17. Mai. SVT lager bedre julekalendere. De har Jussi Björling, vi har Per Asplin. Og maten! Maten er også bedre, prinskorv og köttbullar banker lutefisk og pinnekjøtt på flatmark. Og snapps og julmust! I år vurderte NRK å ikke vise Disney på julaften, Arne Weise ville aldri tenkt tanken. Når svensken skal gi bort en gave på julaften finner han på morsomme dikt/ hint. Hvis noen skal gi bort, la oss si en duk, så kan man skrive «Denne kan du hive over bord!» Da tenker du kanskje, hm får jeg et anker i år igjen? Eller har noen pakket inn svigermor? Men neida det er en duk! Jeg skulle ønske jeg var svensk, i hvert fall innimellom. I hvert fall i desember.