RING THEM BELLS – WHEN CHRISTMAS COMES AROUND

Ring Them Bells er et av de deiligste bandene fra vårt herlige naboland Danmark og et av de aller feteste livebandene vi har sett på veldig lang tid. I løpet av 2013 kommer de med et debutalbum du garantert kommer til å spille veldig høyt. Følg med!

JULEHILSEN FRA RING THEM BELLS
Jingle Bells. Ring Them Bells. Jingle all the way. Stemningen i vores ‘When Christmas Comes Around’ er på en gang melankolsk, håbefuld og smadret. Det er nogenlunde sådan, vi alle fire i bandet oplever julen. Vi har med denne julesang prøvet at omsætte den samme forventning, uforløste energi og melankoli til et brag af en julerockperle.

I Ring Them Bells har vi en fælles kærlighed for det storladne, pretentiøse og højtidlige. Det er nok modsat meget af den flade, selvironske og underspillede musik, som der er meget af i Norden i disse år. Vi elsker store armbevægelser og bulder og brag. Det er bestemt ingen hemmelighed, at blandt andet Phil Spector er en inspiration på den front. Det vil I høre i ‘When Christmas Comes Around’. Vi bygger i sangen videre på en smuk juletradition indenfor begrebet ‘wall of sound’.

Når klokkerne bimler julen ind, kan man blandt andet finde os på en hvid sandstrand under den caribiske sol og til Christianias julearrangement i den Grå Hal i København. Sammen med vores familier og venner har vi hver vores måde at fejre julens budskaber om kærlighed, håb og nyt lys i mørket. Ring Them Bells ønsker alle en glædelig jul.