TEAM ME – SIXTEEN STEPS des01

Tags

Relaterte poster

Del dette på

TEAM ME – SIXTEEN STEPS

Hurra hurra hurra! Helt tilbake i 2009 (i eldgamle dager, altså) leverte et da fullstendig urørt Team Me en nydelig sang til oss og nå er de jaggu tilbake med enda en herlig sang! Veien fra ukjent låtskriver til landets kanskje beste indieband har vært veldig morsom å følge og vi syns det er ekstra superstas at vi fremdeles er gode venner. Ta vel i mot Team Me!

JULEHILSEN FRA TEAM ME
Ho ho ho! Cheezus Kaktus har snart bursdag og norske kredittkort flyr nå som ninjastjerner rundt omkring på alle landets hundretalls kjøpesentre, december is here! Vi markerer denne dyre høytiden ved å gi ut en Ep som koster penger.

«Female Lead EP» er et siste skrik fra Team Me, en markering av 2 helt fantastiske år som nå har gått og en ypperlig mulighet til å gi våre lyttere en ekslusiv julepresang før vi tar en pause fra turnelivet for å lage ny musikk.

Vi har vært så heldige at vi har fått lov til å fylle luke nr 1 med en av de 5 låtene fra «Feamle Lead EP» som også slippes i dag lørdag 1.desember. Noe vi setter stor pris på. I luke nr 1 i årets Alternative julekalender finner vi sangen «Sixteen Steps». Den koster ingen penger.

Sangen tar utgångspunkt i en helt jævlig psykologtime på Lovisenberg DPS, høsten 2009.
Håper døkk liker`n.

Ja, forresten…
Team Me spiller på Sentrum Scene den 7. desember med SiN og Bendik som support!
Vår siste konsert før vi går i dvale for vinteren. Ta vare på hverandre.

Mvh Team Me